Історія розвитку одного з топових гравців світу оптичних прицілів - компанії Vector Optics

Історія розвитку оптичного гіганта насправді почалась ще в 2005 році, коли засновник Vector Optics, Сюшен Шен (надалі коротко - Стівен), що на той час працював у шведській компанії, зацікавився спортивною стрільбою та всім, що з цим пов'язано. Особливо важливим пунктом в його захопленні стали приціли.

Історія розвитку одного з топових гравців світу оптичних прицілів - компанії Vector Optics

На думку Стівена, що якщо такий високотехнологічний виробничий хаб, як Китай може виробляти ракети і супутники, то він також без сумніву повинен мати можливість виробляти високоякісне оптичне обладнання.

Протягом наступних двох років Стівен з ентузіазмом займався продажем прицілів, а в 2007 році він почав працювати в оптичній промисловості, присвячуючи цьому весь свій час, тоді ж і заснував Sunclear Vector Optics.

Спочатку компанія і бренд мали назву Sunclear. Американський партнер Стівена запропонував змінити назву бренду на "Vector Optics", оскільки поняття "Vector" абстрактне та дає користувачам оптики відчуття простору та напрямку, гарантуючи краще сприйняття. Згодом Sunclear офіційно змінила свою назву на Vector Optics (VectorOptics®️), яка збереглась і до сьогодні.

Заснована в 2007 році, всього лише через два роки після свого заснування, молода компанія Vector Optics, що динамічно розвивається, здобула певну популярність на ринку мисливського та тактичного спорядження, після того як вперше заявила про себе в США на виставці SHOT Show 2009 року.

В 2014 році компанія відкрила філію в штаті Юта, США, а в 2016 році почала активно просувати свою продукцію в Європі на щорічній спеціалізованій збройовій виставці IWA в Нюрнберзі, Німеччина.

Вже з 2020 року продукція Vector Optics експортується у понад 80 країн і була визнана багатьма користувачами по всьому світу. Як піонер галузі оптичних приладів в Китаї, компанія Vector Optics прагне виробляти найкращі оптичні приціли не тільки в Китаї, а й у світі, успішно руйнуючи стереотип "Зроблено в Китаї = дешево і неякісно".

Завдяки значним інвестиціям в розвиток та постійному пошуку нових ефективних рішень, компанія пропонує користувачам сучасні, часто унікальні товари за лояльною, цілком прийнятною ціною. Всі товари проходять багатоступеневий контроль якості перед відправкою покупцю, в тому числі навіть в польових, реальних умовах використання.

Vector Optics одна з небагатьох компаній, яка вказує для яких калібрів та імпульсів віддачі перевірені її приціли.

No items found.

No items found.

No items found.

No items found.

Стаття написана за використанням матеріалів сайту:
https://www.vectoroptics.com/about/index.html